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Réduction du risque environnemental associé au phosphore alimentaire chez le poulet de chair par une diminution du phosphore soluble dans les effluents

Floradin, Piterson 2018-05-24

The ideal protein profile for growing-finishing pigs in precision feeding systems : threonine

Remus, Aline 2018-05-24

Optimisation de l’usage des coproduits dans l’alimentation des porcs en croissance : Impact du type de fibre et de la xylanase sur la digestion des nutriments

Dickner-Ouellet, Laurie 2018-05-03

Estimation of apparent ileal digestibility of amino acids in ingredients used in broiler diets and basal endogenous losses through meta-analysis approach

Salgado Romero, Héctor Hernando 2018-04-24

The Ideal Dietary Protein Profile for Finishing Pigs in Precision Feeding Systems and Phase Feeding Systems: Threonine

Remus, Aline / Létourneau-Montminy, Marie-Pierre / Pomar, Candido 2018-03-12

Lancement d'une chaire de recherche en alimentation

Cloutier, Laetitia / Létourneau-Montminy, Marie-Pierre 2018-03-01

Effect of phytase on amino acid digestibility in pig : A meta-analysis

Zouaoui, Maroua / Létourneau-Montminy, Marie-Pierre / Guay, Frédéric 2018-01-23

Effects of dietary calcium and phosphorus deficiency and subsequent recovery on broiler chicken growth performance and bone characteristics

Valable, Anne-Sophie / Létourneau-Montminy, Marie-Pierre / Pomar, Candido / Narcy, Agnès 2017-12-04