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Effects of a specific blend of oleoresins of spices and essential oils on growth performance of broilers is influence by challenge acuity

Létourneau-Montminy, Marie-Pierre 2020

Production de protéines animales durables

Létourneau-Montminy, Marie-Pierre 2019

Effects of butyrate, manna oligosaccharide, Bacillus subtillis and β-glucans from naked oat on growth performance of broilers

Rouissi, Amal / Guay, Frédéric / Létourneau-Montminy, Marie-Pierre 2019

Effect of probiotics and essentials oil on growth performance of broilers: Meta-analysis approach

Rouissi, Amal / Guay, Frédéric / Létourneau-Montminy, Marie-Pierre 2019

Les céréales d'automne, une approche durable en production porcine et avicole?

Gosselin, Mylène / Guay, Frédéric / Létourneau-Montminy, Marie-Pierre 2019

Validation de la méthode du bilan alimentaire pour estimer la production de phosphore d’un lieu d’élevage de poulettes ou de production d’œufs de consommation

Létourneau-Montminy, Marie-Pierre / Hamdi, Manel / Cloutier, Laetitia / Lachance, Isabelle / Guay, Frédéric 2019

Étude de l'impact des enzymes exogènes sur la digestibilité des acides aminés chez le porc et le poulet : approche par méta-analyse

Zouaoui, Maroua 2018

Towards the replacement of antibiotics growth promoters in chicken: meta-analysis approach

Rouissi, Amal / Létourneau-Montminy, Marie-Pierre / Guay, Frédéric 2018